Gotlands Kafferosteri | Farmor Hildur – Gotlands Kafferosteri
Kaffeblandningen Farmor Hildur har ljusa och friska citrustoner, med runda inslag av karamell och vanilj – precis som Bengt Lindahl minns att hans farmors kaffe smakade.
rosteri, gotlands kafferosteri, kafferosteri, kaffe, gotland, rosterier, kafferosterier, kafferosterier sverige, rosteri sverige, kafferosteri sverige, kafferosterier gotland, gott kaffe
16731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16731,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Farmor Hildur

Minnen från barndomen
Produktkategori
Våra egna kaffeblandningar
Smakbeskrivning
citrus, karamell, vanilj
Om den här produkten:

Denna blandning har ljusa och friska citrustoner, med runda inslag av karamell och vanilj – precis som Bengt Lindahl minns att hans farmors kaffe smakade.

 

Familjens hus på Visborgsgatan låg nära järnvägsstationen i Visby. När bondesläkten reste dit med tåg så började och avslutade de alltid sin stadstripp med ett besök hos Bengts farmor Hildur. När de kom dit lämnade de över gåvor i form av ägg, honung och kött, sedan gjorde de sina ärenden på stan och kom förbi igen på middag innan de reste hem. Varje middag avslutades med kaffe – Det kaffe som Hildurs dotter Rut haft med sig från Afrika.

 

Rek pris 85:-

Här kan du handla din påse